„Предприемачи в клас“ – Инициатива развива предприемаческото мислене сред младото поколение

ІV Сменно-вечерна гимназия „Отец Паисий” бе домакин на инициативата „Предприемачи в клас“.

В рамките на една седмица – от 06. до 10.02.2023 г., се проведоха две срещи с предприемачи, организирани от сдружение ИНКРЕДА. Целта на проекта е да развие предприемаческото мислене сред младото поколение в училище.

 

     Никола Ликов и Мавитан Чифтичи са пример за това как можем да постигнем своите бизнес намерения. И ако за някои от младите хора идеята за собствен бизнес е твърде смела, Ликов и Чифтичи ни убеждават, че няма невъзможни неща. Независимо от сферата – бизнес мениджмънт или производство на здравословни протеинови барове за европейския пазар  – и двамата тръгват от една и съща отправна точка. А тя е свързана с желанието да създават реалност около себе си или стойност към обществото.

 

      Вдъхновяващи – така можем да определим срещите с Никола Ликов и Мавитан Чифтичи. Младите предприемачи разкриват цената на успеха, който минава през трудности, поемане на рискове, способността да не губиш вяра в себе си и най-важното – да не се отказваш от начертания път на развитие.

 

       За целите на проекта сдружение ИНКРЕДА предоставя възможност за избор – срещите се осъществяват онлайн или на живо в училищна среда.